­

Descrierea

     Nexus Hotel este o solutie completa de management pentru hoteluri si pensiuni. Este simplu de utilizat si va ofera toate facilitatile de care aveti nevoie pentru a va organiza si administra hotelul. Nexus Hotelse integreaza cu celelate produse Nexus ERP pentru controlul tuturor proceselor economice ale afacerii.

Software Hotel     Nexus Hotel gestioneaza notele de plata, care pe langa serviciile obisnuite de cazare si conexe cumuleaza si alte diverse operatiuni, cum ar fi: vanzari de marfuri, transferuri de note de plata de la restaurant, incasari avansuri,...etc. Nexus Hotel ofera suport pentru implementarea de diverse functii de marketing si vanzari online, disponibile direct pe site-ul hotelului:

  • Prezentare camere cu fotografii, descrieri, statusuri, disponibilitati, ...etc.
  • Cererile de rezervare online, de pe site-ul hotelului, ajung direct in baza de date Nexus Hotel.
  • Centru de informare automata clienti prin EmailPortal. De exemplu: clientii expediaza un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. si Nexus Hotel le raspunde automat, tot printr-un mesaj email (replay), trimitandu-le acestora situatia camerelor libere din urmatorul weekend.

 

Vizualizari configurabile Rezervari, Cazari, Mentenanta si Statusuri camere in diferite forme grafice sugestive: Diagrama zi, TimeLine si Lista documente.

Check-in si Check-out individual si de grup, Check-in imediat si rezervari individuale si de grup.

Housekeeping cu generare automata de foi de lucru si actualizarea manuala sau online, de pe un terminal mobil - de catre menajera, a statusurilor camerelor: necesita curatenie, se face curat, pregatita, ...etc.

Gestionarea cardurilor de acces cu inscriptionarea/reinscriptiona acestora direct din Nexus Hotel. Sistemul foloseste tehnologia RFID (MIFARE), cel mai securizat sistem de carduri.

Nexus Hotel inscriptioneaza carduri pentru diverse functionalitati: acces clienti, acces salariati, declarare card pierdut, citiri evenimnete si pentru diverse alte setari ale yalelor.


You don`t have permission to comment here!
­