­

Help Desk Case de Marcat

Ai probleme cu casa de marcat?
Vrei sa programezi un articol in casa de marcat?
Vrei sa adresezi o intrebare?
Nu are cine sa te ajute?

Selecteaza categoria din care face parte modelul aparatului fiscal pe care-l folosesti si adreseaza intrebarea sub forma de comentariu. Este recomandat sa citesti comentariile anterioare, poate iti gasesti solutia in raspunsurile date la ceilalti utilizatori.

Daca nu gasesti modelul de casa folosit de tine in categoriile blogului, scrie intrebarea mai jos.

Scris de : Dianex

Ionescu ion
As vrea sa ma ajutati cu schimbarea cotei de TVA la un Datecs MP55
Dianex
Schimbarea cotei de TVA este o setare de service. Dvs nu aveti voie sa intrati in meniul de service. Va recomandam sa contactati o unitate autorizata pentru acel model de aparat fiscal.
Marius
Am casa de marcat achizitionata din Metro. As dorii sa vin la Dvs cu service.
Dvs vad ca ajutati pe toata lumea chiar si gratis. Astia unde am service nici macar nu-mi raspund la telefon, ca sa nu mai zic ca nu au macar un sediu.

Dianex
Daca regasiti pe site nostru modelul de aparat fiscal pe care il folositi, faceti o notificare catre importator prin care il instiintati despre dorinta dvs de a schimba unitatea service.
Va asteptam la sediul nostru impreuna cartea de interventie si notificarea pentru semnarea contractului de service.

MIHAI
Buna ziua,

Va rog sa imi dati un sfat cu privire la o casa de marcat ELTRADE 100.Aseara am patit pt. a doua oara intr-o saptamana,cand am dat sa scot raportul Z,sa nu imi iasa tot raportul Z.(prima data mi-a iesit toate platile,dar nu scria numarul raportului Z,a doua oara la ultima plata nu mi-a iesit nr. bonului fiscal si deasemeni al raportului Z)
Ce este de facut in aceasta situatie?


You don`t have permission to comment here!
­