­

case de marcat in Valenii de Munte

Asiguram service si vanzare case de marcat in Valenii de Munte si in localitatile arondate: Apostolache, Aricestii Zeletin, Baltesti, Batrani, Carbunesti, Cerasu, Chiojdeanca, Drajna, Gornet, Gura Vitioarei, Izvoarele, Lapos, Magurele, Maneciu, Pacureti, Podenii Noi, Posesti, Predeal-Sarari, Salcia, Sangeru, Starchiojd, Surani, Soimari, Teisani.

Vanzarea caselor de marcat se asigura la punctul de lucru din Valenii de Munte, Bld. Nicolae Iorga nr.57 , Complex Mestesugaresc, etaj 1, Tel / Fax: 0244 704 265, Mobil : 0730 072 338.

La biroul nostru din Valenii de Munte mai gasiti : cantare electronice, cititoare coduri de bare, sertare de bani, software retail, Conditiile de vanzare, calitatea serviciilor si preturile sunt identice cu cele practicate la sediul social din Ploiesti.

Pentru achizitia unei case de marcat sunt necesare urmatoarele documente:

  • Copie Certificat Inregistrare – CUI
  • Copie certificat de inregistrare fiscala – CIF-(numai pt. Firmele platitoare de TVA);
  • Copie Certificat Constatator pentru locul de instalare a casei de marcat;
  • Copie act de identitate asociat/administrator;

Intocmim dosarul pentru obtinerea numarului de ordine si-l depunem la ANAF Ploiesti. Tot noi ridicam numarul fiscal de la Ploiesti pentru fiscalizare.

Service-ul pentru casele de marcat vandute de Dianex in zona Valenii de Munte se asigura in baza unui contract de service, prin deplasarea tehnicienilor la sediul unde este instalata casa de marcat sau la punctul de lucru Valenii de Munte, Bld. Nicolae Iorga nr.57, Complex Mestesugaresc, etaj 1.


You don`t have permission to comment here!
­