­

Ghid utilizare Eltrade A100-01 / A100S - Casele de marcat A100-01 si A100S se utilizeaza la fel, inclusiv tabelul pentru introducerea articolelor.

Ghid utilizare Eltrade A300S / A300SD - Folosind acest ghid de utilizare, pe langa operatiile zilnice (vanzare, raport X, raport Z) se pot programa foarte usor articolele, In cazul folosirii casei pe post de  printer fiscal articolele nu se for mai introduce in casa de marcat fiscala. 

Ghid utilizare Eltrade A500 / A500D - Casele de marcat Eltrade au un mod de utilizare foarte asemanator.

Ghid utilizare Carat Mobika / Prima - Desi sunt case de dimensiuni reduse, utilizarea lor este destul de simpla.

Ghid utilizare Carat Favourite/ Favourite Plus/ Perfect - Deoarece in momentul programarii articolelor puteti vedea imediat pe ecranul casei de marcat ce denumire a-ti scris, sunt unele din cele mai simple case de marcat in ceea ce priveste introducerea articolelor.

Ghid utilizare Piko TS155 - Programarea manuala a articolelor in casele Nei (Piko, Micro, Rhombus, Elipse) este una consumatoare de timp, recomandata fiind folosirea softului cu care vin insotite articolele.

Ghid utilizare MICRO 152TS - Toate casele Nei (Piko, Micro, Rhombus, Elipse) vin insotite de cablu de conexiune si soft ce permite introducererea rapida a articolelor direct PC.

Ghid utilizare RHOMBUS TS151 / ELIPSE - Pentru marirea vitezei de tiparire a bonurilor se poate micsora intensitatea scrisului, ducand la imbunatatirea semnificativa a vitezei.

Ghid utilizare Daisy Expert - La aceste case de marcat, stabilirea cotei de TVA ale articolelor se face, in momentul configurarii articolului prin stabilirea departamentului din care face parte.

­